Може би сте забелязали, че с възрастта  вътрешният ви запас

...
Може би сте забелязали, че с възрастта  вътрешният ви запас
Коментари Харесай

Езотерика: Необикновен метод за възвръщане на изгубената енергия

 2125258_original

Може би сте забелязали, че с възрастта  вътрешният ви ресурс от  сила става все по-малък и е все по-трудно да се възвръща до дъно. Смята се, че това е напълно естествено. Но дали   в действителност е по този начин? Може би има  повсеместен инструмент, който ще ви помогне още веднъж да се почувствате цялостни с сила?

Спортуване, противоположен душ, смяна на метода на хранене – най-вероятно, към този момент сте опитвали разнообразни способи, с цел да си възвърнете тонуса, само че те не постоянно дават стремежи резултат, а време и дисциплинираност не постоянно има задоволително.

Има един доста елементарен и прелестен метод да изпитате прилив на сила.

Силата на Спомените

Всеки има собствен набор от мемоари с най-ярките и най-приятните моменти от живота. Някои са се появили по време на ранната детска възраст, а с други сме попълнили  сбирката си неотдавна. Те имат нещо общо- това изключително положение,  което изпитваме, когато си спомняме нещо хубаво и прелестно.

За да разберете по-добре това, пробвайте се да извлечете от  паметта си ослепителен миг от живота си. Почувствайте по какъв начин тялото ви стартира да се отпуска и  поражда чувство за прилив на сили.

Каква е повода тези мемоари да имат способността да ни зареждат с сила и по какъв начин да получим от тях най-много сила?

От дробното към цялото

Съзнанието е една комплицирана система, която поддържа достъп до вътрешните запаси и опита. В нея хитро са  проведени всякакви  „ съкровища “, „ скрити “ са  освен гениите и уменията ни, само че и ключовете за възобновяване на изгубената сила.

Ние подхранваме приятните мемоари, за  да не губят силата и яркостта си, само че по този начин изразходваме част от нашите енергийни запаси. Получава се, че във всеки прелестен спомен се крие несъмнено количество сила, което можем да грабнем в  момента.

Това е като да  се разпределят запасите из цялата къща – единствено си представете какъв брой вътрешна мощ ще си  възвърнете, след като  още веднъж съберете всичките ресурси дружно!

Време е за магии

Намерете място, където никой няма да ви пречи. Можете да се настаните на фотьойла  или даже да легнете. Вслушайте се в тялото си,  отпуснете се, освободете се от напрежението.

Изберете си  един от вашите най-ярки и приятни мемоари. Представете си, че потъвате  в този благополучен миг,  фокусирайте се  върху детайлите на това, което чувствате, това, което чувате, на какво мирише към вас, какви цветове ви заобикалят?

Когато почувствате  цялата тази гама от страсти, свързани със загатна, поемете надълбоко мирис. Почувствайте по какъв начин с вдишването се  връща у вас това  количество сила, с която е изпълнен този миг. Цялата мощ, всички приятни страсти и чувства напущат загатна и  ви изпълват от пръстите до краищата на косата. След като изцяло „ изсмучете “ ресурсите на момента, отворете  очи.

С всеки спомен процесът на възобновяване на силата ще се получава все по-лесно. Скоро ще бъдете в положение да вършиме това упражнение в  късата отмора по време на работа или до момента в който чакате полета си на летището.

Тази техника ще ви помогне освен да попълвате запасите си с сила, само че и да започнете да чувствате по-добре себе си и света. Паметта се задейства и ще  стартира да ви дава нови източници на възобновяване.

Всичко това оказва позитивно въздействие върху общото самочувствие  и здраве, ще ви помогне да подобрите неведнъж своята  продуктивност. Ще ви бъде по-лесно да поддържате връзка с хората, а дреболиите няма да ви вадят от равновесие.

Доверете се на подсъзнанието и да започнете да практикувате!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР